Welkom op de site van Chantal Niks Multimedia

Van fotoshoot tot complete huisstijl en van familie drukwerk tot videoproductie. Bij Chantal Niks Multimedia kan het allemaal!

Chantal Niks Multimedia kan u een totaalpakket bieden. Bij een trouwerij kunt u hierbij denken aan een complete fotoreportage, al het drukwerk zoals de uitnodigingen, het gastenboek en de bedankjes. Zelfs een complete videoproductie en/of een social media clip behoort tot de opties.         

Ook voor bedrijven kunnen wij wat betekenen. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo met alle bijbehorende drukwerk (visitekaartjes, flyers en advertenties) maar wij maken ook bedrijfsfilmpjes en/of foto’s voor op uw site.

Op dit moment is de site “under construction”, maar kom gerust binnenkort terug voor meer informatie of bel, app of mail gerust naar 06 18275606 info@infochantalniks.nl .

One Response to Welkom op de site van Chantal Niks Multimedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *